Al 2 verkeersdoden in Verkeersveiligheidsmaand
17 Aug 2022, 09:29
foto


In de Verkeersveiligheidsmaand die op 15 augustus is begonnen, zijn al twee verkeersdoden te betreuren. Gisteravond heeft de fietser Winston Dongen (56) het leven gelaten aan de Jagernath Lachmonstraat. Clyde Asodano (36) overleed maandagavond na een verkeersongeval op de weg naar Langatabiki.

Bij de aanrijding aan de Jagernath Lachmonstraat is een witte Toyota Vitz betrokken. De fietser reed over de Tapanahonystraat en verleende geen voorrang aan de autobestuurder met als gevolg de aanrijding. De fietser overleed ter plaatse.

Het onderzoek van de politie van het bureau Snesiekondre bleek dat ter hoogte van km 55 het voertuig van Asodano door tot nog toe onbekende reden van de weg raakte en met zijn kop in het ravijn belandde. De autobestuurder liep letsels op en vertoonde geen levensteken meer, meldt de politie Public Relations.

De twee mede inzittenden raakten gewond en werden per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn de gewonden heengezonden. Het ontzielde lichaam van Clyde is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April