Kenny B zal muziekeducatie verzorgen voor binnenland
17 Jun 2022, 16:28
foto
De artiest Kenny B (Foto: FB Fanpage)


Kenny B Foundation zal muziekeducatie aanbieden in verre districten en het binnenland. Dit in samenwerking met het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Ook heeft de Raad van Ministers (RvM) goedgekeurd de beschikbaarstelling van financiële middelen voor cultuurintegratie in de samenleving. Voor beide projecten heeft de RvM, onder leiding van vicepresident Ronnie Brunswijk, goedgekeurd een bedrag van SRD 700.000.

Onderwijsminister Marie Levens heeft in de RvM aangegeven dat door het ontwikkelen van bladmuziek en zang er wordt bijgedragen aan de creatieve ontwikkeling, motoriek en sociale ontwikkeling van het kind, meldt het directoraat Volkscommunicatie.

Kenny B Foundation zal zorgen voor de deskundige muziekleraren uit Nederland en het directoraat Cultuur faciliteert door het beschikbaar stellen van de financiële middelen om dit project te kunnen uitvoeren.

In  2021 is het maandblad WI NA WAN tot stand gekomen, dat een succes is gebleken, stelt de minister. Voor de voortgang van dit project zal het directoraat Cultuur de samenwerking met de consultant voortzetten. Het is de bedoeling dat het WI NA WAN  via diverse mediaproducties de samenleving bereikt.




Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April