Politiebericht over omgekomen bromfietser Saramacca
28 Jan 2022, 22:29
foto


Chanderbalie Shamlal (68) is vrijdagavond aan de Lakatanweg te Jarikaba in het district Saramacca aangereden door een autobestuurder, met het noodlottige gevolg voor hem. Bij aankomst van de politie ter plekke, bleek dat het slachtoffer geen teken van leven meer vertoonde.

De arts die reeds was ingeschakeld, stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) hangende het onderzoek ter obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de bromfietser Shamlal en de 29-jarige L.C. die een vreemdeling is, over de Lakatanweg reden. Daarbij reed de bromfietser voor. Volgens verklaring van de autobestuurder was hij doende een bocht te beschrijven, gaande in de richting van de Sewsankarweg. Shamlal is van achteren aangereden, met de dood tot gevolg.

Het voertuig van de autobestuurder is door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Eveneens is zijn rijbewijs na overleg met het OM door de politie ingevorderd, meldt de politie Public Relations.
Advertenties