Ramadhin: Persconferentie over zorgwekkende ontwikkelingen
28 Nov 2021, 00:00
foto
Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid


Zondag zullen er extra Covid-maatregelen worden aangekondigd, waaronder het inreisbeleid uit Europa. De nieuwe variant Omicron en de toename van Covid-gevallen in diverse landen, baren velen zorgen. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid belegt vanmiddag een persconferentie over de recente ontwikkelingen en maatregelen die getroffen zullen worden.

De bewindsman is officieel genezen verklaard, maar het herstel gaat langzaam. Hij is op 10 november besmet geraakt met het Covid-virus en heeft in het ziekenhuis gelegen. Vandaag is zijn eerste publieke verschijning op de persconferentie na de covid-infectie. Er is behoefte om een persconferentie te beleggen over de situatie.

Een van de zaken die zorgwekkend zijn, is de intensieve toename van feesten en dansevenementen, waarbij er sprake is van massaspreiding van het virus. Op de persconferentie zal ook de handhaving van de maatregelen aan de orde worden gesteld.

Ramadhin merkt op dat de Wereldgezondheidszorg (WHO) aangegeven heeft om de drastische maatregelen die getroffen worden door diverse landen, niet klakkeloos over te nemen. De kwestie moet wetenschappelijk worden benaderd. Op de persconferentie zal dieper worden ingegaan op de maatregelen die getroffen zullen worden.

Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April