President in Dubai: Beste tijd om in Suriname te investeren
27 Nov 2021, 14:26
foto
De Surinaamse vlag wappert bij de wereldexpo in Dubai.


President Chan Santokhi heeft op de wereldexpo in Dubai vandaag investeerders uitgenodigd om zaken te doen met Suriname. Hij noemde de vele voordelen en kansen die in de olie- en gasindustrie te halen valt. Hij noemde ook diverse voordelen in de landbouw en toerismesector.  “We verwelkomen potentiële investeerders en zakenpartners in dit stadium. We staan klaar en heten u welkom, want het is de beste tijd om nu te handelen en de verschillende zakelijke kansen in Suriname te verkennen”, zei het staatshoofd. Hij waardeerde het warme welkom die de presidentiële delegatie gehad heeft bij aankomst in Dubai.

“Met een solide leiderschap, focus en met de inzet van ons land en onze nationale en internationale partners, zijn we klaar om een nieuw tijdperk van netwerken en zakendoen met de wereld in te gaan”, dit deelde Santokhi mee tijdens de openingsceremonie van Surinames deelname aan de wereldtentoonstelling. Hij sprak in het Al Wasl Plaza, het belangrijkste ontmoetings- en verzamelpunt van de tentoonstelling. De regeringsleider deed een krachtige oproep aan de zakelijke wereld om te investeren in Suriname, meldt de Communicatiedienst Suriname.  

Suriname richt zich op dit wereldforum sterk op het genereren van investerings- en zakelijke kansen, en om een schone en corruptievrije Publiek Private Samenwerking te bevorderen en faciliteren. “Via dit unieke wereldwijde platform willen we ons land promoten als een aantrekkelijke en winstgevende internationale business en supply chain hub. We streven naar institutionele excellentie en efficiënt beheer van onze middelen”, liet het staatshoofd weten. Het land moet gedurende de expo voldoende investeringen aantrekken, afspraken maken en effectieve en efficiënte internationale samenwerking bevorderen.

De regeringsleider gelooft er sterk in dat met een oprechte vastberadenheid, gecombineerd met een immense exportpotentieel, het de beste tijd is om te investeren in Suriname. Hiervoor zal het uiterste uit de kan gehaald worden om de wereld de potentie van Suriname te bewijzen en wat het te bieden heeft.
Advertenties