Regering stop de haatzaaierij
25 Oct 2021, 08:40
foto


De regering van Suriname hitst gevaccineerden op om ongevaccineerden te haten en om onmenselijk wreed tegen hen te zijn. Dit gebeurt via een volksvijandig beleid waarbij verwerpelijke vaccinatie dwangmaatregelen, discriminatie en medische apartheid door de strot van het volk worden gedrukt. En zo probeert zij Surinamers van een rechtvaardig volk te veranderen in een apathisch volk dat onrecht en onderdrukking normaal vindt.

De regering wordt hierin gesteund door vele artsen, delen van het bedrijfsleven, delen van de media en academici. Deze lieden kiezen ervoor om hun ogen te sluiten voor dit onrecht, kennelijk voor eigen gewin.

Kijk naar de vele artsen die in alle toonaarden zwijgen, terwijl zij drommels goed weten dat deze experimentele vaccins ook voor dood en ellende zorgen. Erger nog, zij zijn uitvoerders van de medische discriminatie; het is alom bekend dat bepaalde artsen in een ziekenhuis weigeren om ongevaccineerden te behandelen. Suriname is klein, NIETS blijft geheim. De dag komt dat wij ook hun namen zullen bekendmaken.

Delen van het bedrijfsleven laten zich misbruiken als vaccinatie-politie ter uitvoering van de vaccinatiedwang. Hun rol is om ongevaccineerde werknemers het leven zuur te maken via ontslag, uitsluiting, wegpesten en verplichte PCR testen.

De minister van Arbeid doet keihard mee aan dit onrecht en zegt dat ongevaccineerde werknemers geen betaling krijgen voor de dagen die zij in isolatie moeten doorbrengen (youtube 19-10-2021). Werknemers worden hopeloos want zij worden voor de volgende keuze geplaatst: of eten zetten op tafel voor het gezin, of zich laten inspuiten met een ongewenst middel. Dit is mensonterend; alleen een onwaardige regering plaatst haar volk voor zo een keuze. Misbruik maken van de afhankelijke positie van de werknemers getuigt van een zeer slechte inborst.  

Ook de minister van BIBIS toont zijn ware aard. Hij zegt op 19 oktober 2021 in dit artikel dat bedrijven en instanties personeel en bezoekers zullen vragen om een vaccinatiebewijs te tonen; als je dat niet hebt, moet je weggaan. Deze minister vindt ook dat gevaccineerden gewoon op straat mogen op de feestdagen, zolang zij maar een bewijs hebben. Dat betekent dat ongevaccineerden opgesloten blijven in hun huis, terwijl gevaccineerden naar buiten mogen.  Volk van Suriname, ook dit is haatzaaierij, discriminatie en apartheid.

De vicevoorzitter van DNA liet zich ook niet onbetuigd en heeft in de pers verklaard een groot voorstander te zijn van een wettelijke vaccinatieplicht. Dat dit in strijd is met de wet c.q. de onvervreemdbare rechten uit het BUPO-mensenrechtenverdrag, laat hem kennelijk koud. Er is namelijk al een concept wet in de maak om vaccineren tegen Covid-19 te verplichten. Hoe diep zijn wij gevallen als land dat wij wetgevers hebben die de wet en verdragen niet respecteren?  

Ondertussen draait de haatcampagne van de regering tegen ongevaccineerden op volle toeren; zij veroorzaken de economische en sociale malaise in Suriname en ook alle problemen in de gezondheidszorg. En als klap op de vuurpijl, als de owru yari viering dit jaar niet doorgaat, is ook dát de schuld van de ongevaccineerden.  In haar vaccinatie-obsessie is de regering blind geworden voor de scheve schaats die zij rijdt. Met de botte bijl hakt zij zonder pardon in op het volk, maar zij vergeet dat politieke ambtsdragers burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk zijn voor hun handelen en nalaten.

Wat de regering ook onderschat, is dat het verzet vanuit het volk groeit. Het volk is bewust van zijn ware kracht.
Het doorziet de verdeel en heers politiek van de regering. Het doorziet de politieke oneerlijkheid, waarbij elke open en eerlijke dialoog over de effectiviteit en de veiligheid van het vaccin door de regering angstvallig wordt vermeden.  
Het volk heeft door dat de regering maar in drie dingen echt goed is, namelijk het bevredigen van haar vaccinatie-obsessie, het verkondigen van leugens en het voeren van wanbeleid.

Vaccinatiedwang werkt niet en zal ook nooit werken. Doorgaan met vaccinatiedwang is een teken van zwakte en incompetentie, want daarmee laat de regering zien dat zij de controle totaal kwijt is.

Daarom eisen ondergetekenden wederom van de regering om te stoppen met vaccinatiedwang, discriminatie, apartheid en het zaaien van haat en verdeeldheid. Zo niet, dan breekt het moment aan dat het volk het gegeven mandaat terugneemt, want in een democratie is er geen plaats voor onderdrukkers.     

Samenwerkende verontruste burgers, kerkgemeenschappen en vakbonden
:
mr. dr. Jennifer Van Dijk-Silos
Bischop dr. Steve Meye, Gods Bazuin Ministries International
Claudette Etnel, ondervoorzitter C-47
Ronald Hooghart
mr. Patrick Bhagwandin CAMS
Senior Pastor Giorgy Gimith, BRIBI Ministries International
Ricky W. Stutgard M.Sc.
Apostel Steven Reyme, LOGOS Ministries International                   
Lloyd Pool, Voorzitter A.B.P.L.A.Z.
Avinash Badaltjawdharie

Advertenties