Man overlijdt na slikken van cocaïnebolletjes
15 Sep 2021, 21:11
foto


Clifton P. (43) is op 11 september, kort na aankomst op de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. Bij de obductie is vastgesteld dat de man 21 cocaïnebolletjes had geslikt, waarvan eentje helemaal opgelost was. De andere 20 bolletjes zijn uit het lichaam verwijderd en overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcoticabrigade.

Naderhand is aan het licht gekomen dat Clifton P. op 9 september in 's Lands Hospitaal was opgenomen, omdat hij zich onwel voelde, meldt de Politie Public Relations. Besloten werd operatief in te grijpen. Vanwege de bijzondere omstandigheden van de man achtte het operatieteam het nodig om de ingreep in aanwezigheid van de politie uit te voeren. Voordat de politie ter plekke aankwam, zag de patiënt kans uit het ziekenhuis weg te gaan.

Clifton P. deed twee dagen later in kritieke toestand de Spoedeisende Hulp aan, maar overleed kort daarna. Het ontzielde lichaam werd in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen en overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica, omdat het vermoeden bestond dat het mogelijk om een Covid-19 geval ging. Na een swabtest bleek dat niet het geval te zijn.



Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April