SLM huurt Airbus A321-200 in voor regionale route
23 Jul 2021, 10:43
foto


Surinam Airways (SLM) zal vanaf 27 juli tijdelijk een Airbus A321-200 van de vliegmaatschappij uit Litouwen, Avion Express, inhuren. Dit toestel zal ingezet worden ter optimalisering en verbetering van de dienstverlening op de regionale route.

Eerder maakte Surinam Airways reeds bekend zich ten volle te zullen inzetten haar commerciële verplichtingen na te komen. Er wordt gekeken naar mogelijkheden tot samenwerking met andere luchtvaartmaatschappijen en/of eventueel de inhuur van vliegcapaciteit. Voor de maand juli werd een toestel van World Atlantic ingehuurd om de route Paramaribo-Aruba-Miami te onderhouden, meldt de SLM in een persbericht.

De Airbus heeft een capaciteit van 220 zitplaatsen en zal worden ingezet om vluchten in de regio (w.o. Paramaribo-Aruba-Miami v.v.) uit te voeren. Verder zal dit type vliegtuig ook een boost moeten geven aan de passagiers beleving.
Surinam Airways doet er alles aan de 'customer journey' van passagiers te verbeteren en biedt weder haar eigen volledig inflight service product aan. De maatschappij zegt verder hard te werken aan het kunnen voorzien in eigen vloot, al dan niet in samenwerkingsverband.
Advertenties