Kirpalani Stichting doneert kantoormeubilair aan BOG
21 Jul 2021, 04:44
foto
Martina Amatoemar (links)heeft namens de Kirpalani Stichting de donaties overhandigd aan de onderdirecteur van het BOG, Sharon Saridjan-Tjokro.


Kirpalani Stichting heeft het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) kantoormeubilair geschonken. Bij de brand op 30 juni het kantoormeubilair en inventaris in de vlammen opgegaan.  Via SU4SU is er een verzoek gedaan om onder andere  kantoormeubilair te schenken.

De schenking is gedaan opdat het BOG in de deze kritische periode optimaal kan functioneren. Het BOG is het nationale instituut in de preventieve gezondheidszorg dat zich concentreert op de bevordering en bewaking van de algemene gezondheid van eenieder in Suriname. Het BOG vervult met het Covid-19 pandemie, een heel belangrijke rol hierin. Het werk mag niet gestagneerd worden, meent de stichting.

De Kirpalani Stichting heeft meteen gevolg gegeven aan het verzoek van het BOG en heeft kantoormeubilair gedoneerd. Tevens zijn er KirpalaniKom pakketten geschonken waardoor de medewerkers vlot kunnen communiceren.

Onderdirecteur van het BOG, Sharon Saridjan-Tjokro, heeft  de spullen in ontvangst genomen van Martina Amatoemar
van de Kirpalani Stichting. Eerder dit jaar had de stichting airco’s geschonken aan het BOG om de vaccins koel te bewaren.
Advertenties