Pique krijgt steun voor protest van ruim 100 mensen
16 Apr 2021, 17:30
foto
Mensen onder leiding van Siebrano Pique protesteren tegen het beleid van de regering en de lockdown. (Foto's: René Gompers)


Ruim 100 mensen hebben zich verzameld aan de Waterkant, bij het monument van de Binnenlandse Oorlog. Zij voeren actie tegen het beleid van de regering Santokhi-Brunswijk, de diverse covidmaatregelen, in het bijzonder de weekend lockdowns. De politie en de Mobiele Eenheid staan paraat. De lockdown gaat om 6 uur in.

Siebrano Pique heeft "iedereen die het voelt" opgeroepen om te komen protesteren op het Oude Vlaggenplein om 4 uur 's middags. Ruim 100 mensen hebben gehoor gegeven hieraan. Niemand durft zich nog op het Vlaggenplein te begeven. Daar staat een groep politiemannen.



Pique heeft op Facebook zijn medestanders opgeroepen niet bang te zijn. "Laat je oppakken vanavond, zorgu dat yu abi yu drinke nanga yu sigaret. Un no kon val sma lastig na POC, oké" instrueerde hij op zijn page. Hij geeft ook mee om eten en drinken mee te nemen voor een feestje op het Politie Opleidingscentrum. Er worden aanstalten gemaakt om naar het Oude Vlaggenplein over te steken.

René Gompers
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April