RvM werkt virtueel agenda af
28 Jan 2021, 06:42
foto
De Raad van Ministers onder leiding van vicepresident Ronnie Brunswijk heeft woensdag voor de tweede keer virtueel vergaderd. De agenda is normaal afgewerkt. (Foto: directoraat Volkscommunicatie)


Het instellen van de commissie Decentralisatie Bureau Rechtszorg en aanpassing van de opkoopprijs van rauwe melk en consumentenprijs, zijn de twee belangrijkste onderwerpen geweest op de agenda van de Raad van Ministers (RvM) woensdag. Hierover is er afstemming gepleegd met de melkboeren.

De RvM is voor de tweede keer virtueel bijeengekomen onder leiding van vicepresident Ronnie Brunswijk. Nadat president Chan Santokhi positief is getest op Covid-19, is besloten dat de leden van de regering van huis uit moeten werken.

De vicepresident laat optekenen via het directoraat Volkscommunicatie dat onder aanwezigheid van alle ministers, de agenda zoals normaal is afgehandeld.

President Santokhi heeft op zijn Facebookpagina meegedeeld dat hij het goed maakt en zich fit voelt. Alle medische indicaties zien er goed uit. Vrijdag zal hij een regeringsvergadering virtueel voorzitten. Als de tekenen niet bedriegen, zal hij door het medische team dat hem behandelt, genezen worden verklaard.
Advertenties