Zesde leven geëist aanrijding Afobakaweg
14 Dec 2020, 11:13
foto


Een zesde persoon is overleden door de botsing die op 6 december plaatsvond aan de Afobakaweg. Paulus Aidit (44) was opgenomen op de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij heeft het niet gehaald.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar aanleiding van het veiliggesteld beeldmateriaal van het Command Center komen vast te staan dat de bestuurder van de autobus uitweek naar rechts en op de rijhelft van de pick-up terechtkwam.

Om een frontale botsing te voorkomen verliet de pick-up bestuurder zijn rijhelft en week uit naar rechts. Op datzelfde moment kwam de bestuurder van de autobus terug op zijn rijhelft met als gevolg de botsing tussen beide voertuigen.

De pick-up en de autobus zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De bestuurder van de pick-up heeft een fractuur aan zijn rechterarm opgelopen. Zijn vrouw klaagde op de dag van de aanrijding van pijn op de borst, terwijl hun driejarig kind ongedeerd is gebleven.

Het ontzielde lichaam van Paulus Aidit is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April