Jarige Kuldipsingh gedenkt internaat Eben Haëzer
25 Aug 2020, 23:22
foto
Kuldipsingh Social Support 2020 heeft het tweede project opgeleverd.


Kuldipsingh Social Support 2020 heeft het internaat Eben Haëzer een steun in de rug gegeven met de renovatie van de toiletten, de plaatsing van een buitenkraan, waar kinderen na het spelen hun handen en voeten kunnen wassen en het schilderen van het gebouw. Er zijn ook plafondventilatoren geplaatst, die de kinderen nu verkoeling bieden in de slaap- en woonkamers. Ze kunnen hun tassen nu netjes bewaren in de nieuw geplaatste lockers en genieten van een schoolbord dat hun creativiteit een extra boost geeft.

Ondanks de beperkingen door de Covid-19, gaan wij door met de uitvoering van het project 'Kuldipsingh Social Support 2020', zegt Marketing Manager Jerry Sadiek. Kuldipsingh Social Support 2020 heeft besloten zes sociale instellingen uit verschillende districten te ondersteunen. Het bedrijf is in december veertig jaar geworden en voert een sociaal programma uit. Als eerste is stichting Mijnzorg, die kinderen onder haar hoede heeft, bedacht. Er is voor gekozen om diverse goededoelenorganisaties te ondersteunen. 

Orvea Cooman, voorzitter van internaat Eben Haëzer is bijzonder dankbaar voor de gulle support. "Wij zijn diep ontroerd met het volledig van binnen en buiten geverfde gebouw, de vernieuwde keuken, toiletten en ventilatoren. Uw support voor de creatie van een veilige plek voor de kinderen is onbeschrijfelijk," zegt Cooman in een dankwoord. 

Voor zover de Covid-19 maatregelen het toestaan, zullen wij doorgaan met het ondersteunen van sociale instellingen die vallen onder het project 'Kuldipsingh Social Support 2020', zegt Sadiek. 
Advertenties