Commissie inventariseert publieke goederen en objecten
05 Aug 2020, 22:21
foto
Arun Hardien, voorzitter van de Commissie Oneigenlijk Gebruik Publieke Goederen. (Foto: CDS)


De Commissie Oneigenlijk Gebruik Publieke Goederen zal een inventarisatie maken van de aangetroffen publieke goederen en objecten bij de machtsoverdracht. President Chan Santokhi heeft de commissie  vandaag geïnstalleerd. Commissie-voorzitter Arun Hardien zegt dat de werkgroep de regering zal adviseren over de status van de aangetroffen goederen en objecten. Deze opdracht moet binnen een jaar zijn afgerond.

De commissie zal een overzicht maken van de aangekochte goederen ten behoeve van de Staat en of semi- overheidsinstellingen en of parastatale ondernemingen en van het gebruik en de fysieke aanwezigheid van goederen. Hardien geeft aan dat zal worden nagegaan waar en welke objecten gehuurd zijn en wat de status daarvan is. Een andere opdracht is een inventarisatie van de aangekochte, gehuurde en verkochte voertuigen ten behoeve van de Staat en of semioverheidsinstellingen en of parastatale ondernemingen.

In de commissie zitten verder: Garcia Paragsingh (vicevoorzitter), Richele Apinsa, Amina Pardi, Irshaad, Fatehmohamed, A.R. Rahamat, Aniel Biharie, Dharmradj Parohi, Paul van Dun, Harty Dijksteel en Malinidevi Sewradj (secretaris), meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).
Advertenties