Enorme ravage door verkeersongeluk op Wijdenbosch-brug
26 Jun 2020, 13:37
foto
Een pick-up van het Korps Penitentiaire Ambtenaren heeft een aanrijding veroorzaakt op de Jules Wijdenboschbrug. Meer dan tien voertuigen zijn betrokken geraakt bij de botsing.


Een aanrijding op de Jules Wijdenboschburg heeft voor enorme schokken en een ravage gezorgd. Een pick-up van het Korps Penitentiaire Ambtenaren dat wilde inhalen, veroorzaakte de aanrijding. Starnieuws verneemt van een ooggetuige dat de remmen van het voertuig het zouden hebben begeven. Daardoor verloor de chauffeur de controle over de besturing. 

Meer dan tien auto's zijn betrokken geraakt bij het verkeersongeluk. Een zwangere vrouw moet dringend vervoerd worden naar de Spoedeisende Hulp omdat ze een slag heeft gekregen. Een andere vrouw is in een schoktoestand geraakt. Mensen zijn vreselijk geschrokken door de ravage. 

Diverse auto's hebben behoorlijke materiële schade opgelopen. "Mijn auto is total loss", zegt een vrouw die betrokken is bij het verkeersongeluk. Op dit moment is er geen verkeer mogelijk op de brug. Aan beide kanten van de brug staan er files. 
Advertenties