Covid-19 teller gestegen met 3 nieuwe gevallen
09 Jun 2020, 15:35
foto
De teller op de Covid-19 website is aangepast. Het aantal personen dat besmet is geraakt in Suriname, is naar 133 gestegen.


Bij testen verricht door het laboratorium van Academisch Ziekenhuis Paramaribo zijn er drie nieuwe personen bijgekomen die besmet zijn met Covid-19. De teller is bijgesteld naar 133. De active cases stijgt naar 122. Er zijn nog geen meldingen doorgegeven voor vandaag van het laboratorium van het Bureau Openbare Gezondheidszorg. Er worden dagelijks een aantal testen gedaan. 

Vandaag is de tweede dag van de verscherpte Covid-19 maatregelen. De politie heeft in de binnenstad controle gehouden. Mensen in voertuigen zijn gestopt. De politie wilde nagaan of de mensen met de juiste familienamen vandaag de straat op zijn gegaan. Er is niet opgetreden tegen de mensen die onterecht op straat waren. 

Morgen zijn alle winkels dicht. Starnieuws verneemt dat sommige diensten ook hun deuren zullen sluiten omdat er geen mensen op straat zijn. De economische ontreddering is groot door de maatregelen die getroffen zijn. Veel mensen die op dagbasis hun geld verdienen, hebben totaal geen inkomsten. 
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April