Mathoera gaat uit voorzorg voorlopig van huis uit werken
20 Mar 2020, 14:21
foto
Assembleelid Krishna Mathoera


Assembleelid Krishna Mathoera (VHP) heeft besloten dat zij uit veiligheidsoverweging voorlopig van huis uit zal werken. Zij hoeft niet verplicht in huisquarantaine, zegt Mathoera om een reactie gevraagd aan Starnieuws. "Een huisgenoot van iemand op de werkplek van mijn dochter is positief op Covid-19," legt Mathoera uit. 

Het bedrijf heeft zijn werknemers gevraagd in thuisquarantaine te gaan. "Mijn dochter woont bij mij. En ik ben uit De Nationale Assemblee gegaan om het een en ander thuis in orde te maken. Voor mezelf wil ik ook voorzichtigheid in acht nemen en niet onbewust meewerken aan mogelijke spreiding," deelt het Assembleelid mee. "Dus voorlopig meer van huis werken en contact vermijden tot ik zeker weet, dat er niks aan de hand is. Veiligheid gaat voor." 

Mathoera merkt op dat iedereen verantwoordelijkheid moet nemen om besmetting tegen te gaan. Daartoe hebben ook zij en haar fractie opgeroepen. In De Nationale Assemblee wordt onderling over gesproken of het gebouw niet moet worden ontsmet. Wat er gaat gebeuren, is nog onduidelijk. De vergadering is inhoudelijk nog niet begonnen. 

Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March