Aangepaste maatregelen SVZ ter bestrijding Covid-19
15 Mar 2020, 02:34
foto


Het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) heeft ter preventie van een mogelijke besmetting met het coronavirus Covid-19, besloten verscherpte maatregelen te nemen. Per patiënt worden twee bezoekers toegelaten. Alle polibezoeken die niet urgent zijn, worden afgelast. 
 
Bezoekers mogen uitsluitend via de hoofdingang aan de Prins Hendrikstraat het ziekenhuis betreden. 
 Elke bezoeker wordt bij binnenkomst gecontroleerd op een mogelijke besmetting met het coronavirus. 
 Indien er een vermoeden bestaat op een besmetting met het coronavirus zal de persoon volgens het nationaal plan van aanpak behandeld worden. 
 Alle niet-acute polibezoekafspraken worden geannuleerd. De patiënten worden gebeld voor een nieuwe afspraak. 

 Indien een huisarts een cliënt cito wenst te verwijzen, gaarne eerst telefonisch afstemmen met de desbetreffende specialist. 
 Indien iemand vanwege griepverschijnselen één van de in het ziekenhuis gevestigde huisartsen wenst te bezoeken, gaarne zoveel als mogelijk eerst telefonisch contact maken met de huisarts of de hotline 178 van het BOG. 
 Alle electieve operaties worden tot nader order uitgesteld. 

 Eenieder dient de aanwijzingen van het aanwezige personeel op te volgen. Wie zich niet hieraan houdt zal de toegang tot het ziekenhuis geweigerd worden. "Wij vragen u bij deze om uw medewerking zodat het ontstane ongerief tot een minimum beperkt kan worden. Wij doen tevens ook een beroep op de gemeenschap om gezamenlijk alle instructies van de autoriteiten stipt op te volgen om zodoende deze ernstige dreiging voor onze gezondheid adequaat te bestrijden," laat algemeen directeur Manodj Hindori optekenen. 
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April