VHP trekt jongeren aan via lotingssysteem
14 Nov 2019, 10:37
foto
VHP-toppers met jongeren die in aanmerking zijn gekomen voor prijzen. Via een 'Red Tag-registratie' komen de jongeren in een lotingssysteem terecht. (Foto: VHP Mediacommissie)


De VHP heeft een lotingssysteem geïntroduceerd voor haar 'RedSu#-project' om jongeren te stimuleren bij te dragen aan 'de redding van Suriname'. Woensdagavond zijn de eerste 25 winnaars bekendgemaakt door partijvoorzitter Chan Santokhi en ondervoorzitter Asiskumar Gajadien. 

Jongeren mogen zich registreren waarna ze een 'RedSu#-nummer' krijgen bij elke 'Orange Tag-activiteit'. Hiermee wordt elke maand in een lotings-systeem bekendgemaakt wie allemaal in de prijzen zijn gevallen. Dit project wordt gesteund door bedrijven die ook prijzen beschikbaar stellen. 

Voordat de prijzen werden uitgereikt, spraken de VHP-toppers de jongeren toe. De jongeren is voorgehouden dat ze nodig zijn om het land uit het diepe dal te halen. Na de introductie in Wanica van dit project, zullen volgens Gajadien binnenkort ook andere districten aan hun trekken komen. De prijzen voor deze trekking zijn onder andere: een televisietoestel, een notebook, tablet, smartphone, SD cards, phone cases en beltegoed.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April