Platform Frambo Nederland: Tijd voor verandering
28 Sep 2019, 12:42
foto


Het Platform Frambo Nederland feliciteert de NPS van harte met haar 73e verjaardag, dat vanuit Nederland alle mogelijke ondersteuning verleent om te helpen de idealen van de partij te verwezenlijken. De NPS werd op 29 februari 1946 opgericht en heeft als sociaal democratische partij veel positieve ontwikkelingen in Suriname met andere partijen op gang gebracht.  Op het gebied van onderwijs, mijnbouw (West Suriname, Grassalco, goudwinning), sociale woningbouw (Geyersvlijt, Flora A en B, Richelieu, Hanna’s Lust, Tourtonne 4 enz.) infrastructuur, volksgezondheid, telecommunicatie en vele andere gebieden heeft de partij blijvend haar stempel gedrukt. 

Vanuit visie en kunde heeft de NPS drie keer het puin helpen opruimen die de NDP of met haar geassocieerden hebben achtergelaten, stelt het Platform. De eerste keer was in 1987 toen de NPS samen met andere partijen het bestuur van het op velerlei gebied geruïneerde land na 7 jaar dictatuur overnam. Na het vernietigend beleid van de regering Wijdenbosch - Radhakishun moest er weer en verder hersteld worden. Zonder hulp van buitenaf is middels een structureel aanpassingsprogramma (SAP) de Surinaamse economie hersteld. De volgende regering in 2020 zal de grote taak hebben om de economie en andere sectoren weer op het juiste spoor te krijgen. De NPS heeft bewezen dat ze daartoe in staat is.  
 
Het Platform Frambo Nederland zal zich dan ook volledig inzetten om te helpen de doelen van de Nationale Partij Suriname, te verwezenlijken.  Aan de bevolking van Suriname vragen wij om niet in te gaan op populistische beloften.      Het is 'tijd voor verandering''.  De NPS viert haar 73e verjaardag vanavond in Grun Dyari en start formeel ook haar verkiezingscampagne. 
 
Platform Frambo Nederland
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April