PMT van Nationale Risico Analyse nu onder CBvS
16 Aug 2019, 07:54
foto


Het Project Management Team (PMT) van de Nationale Risico Analyse (NRA) is volgens een nieuwe resolutie van de president een werkarm van de Centrale Bank van Suriname (CBvS). De PMT onder leiding van Jennifer van Dijk-Silos is belast met de coördinatie van de uitvoering van de NRA. 

In de resolutie van maart 2019 stond dat het PMT voor de uitvoering van de NRA, een werkplan opstelt onder verantwoordelijkheid van de Nationale Anti-Money Laundering Commissie (Namlac), die onder leiding staat van Roy Bajnath Panday. 

Voor de uitvoering van de NRA wordt een werkplan onder verantwoordelijkheid van de CBvS door het PMT opgesteld. Dat staat in de nieuwe resolutie die president Desi Bouterse eerder deze maand heeft getekend. De vorige resolutie is formeel ingetrokken. 

Governor Robert van Trikt om een reactie gevraagd over de verandering die doorgevoerd is, zegt aan Starnieuws dat niet veel veranderd is. Namlac is nog steeds in tact en er zitten ook mensen van de CBvS erin. "Eenieder is gewoon betrokken bij de NRA, maar de coördinatie ligt bij CBvS," zegt de banktopper. 

Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April