NPS-leden vrij om partij op eigen wijze uit te dragen
11 Aug, 06:38
foto
NPS-hoofdbestuursleden Roseline Daan en Wayne Telgt profileren zich op hun eigen manier.


De Nationale Partij Suriname (NPS) laat leden vrij om zich te profileren op weg naar de verkiezingen. De NPS staat achter elk lid dat zich inzet om de groene partij uit te dragen. Er is een algemene strategie uitgezet door de partij. De hoofdbestuursleden Wayne Telgt, Roseline Daan en Patricia Etnel zijn actief op social media bezig om hun visie te geven over diverse onderwerpen. 

De NPS vindt dat een ieder in de partij een eigen identiteit heeft en zolang zij de partij positief uitdragen, waarbij diversiteit op alle fronten wordt neergezet, wordt gewaardeerd door de leiding. Daan zegt aan Starnieuws dat zij een heel bekende slogan gebruik van de oud-Firts Lady van de Verenigde Staten van Amerika, Michelle Obama: When they go low, we go high...

Telgt voegt eraan toe dat hij de slogan volkomen ondersteunt. Aansluitend hierop zegt Telgt: The lower they go, the higher we rise. In de komende periode zullen Daan en Telgt nog actiever worden. De NPS stelt dat politiek een belangenspel is en als leden zich zichtbaar willen maken voor welke positie dan ook, is er geen vuiltje aan de lucht. Uiteindelijk zullen de structuren van de partij bepalen wie de kandidaten zullen zijn op DNA-, RR- en DR-niveau.