45-jarige man 40e verkeersdode
21 Jul 2019, 18:11
foto


Autobestuurder Leendert Grives (45) is vanochtend bij een verkeersongeval op de kruising van de Martin Luther King- en de Ramgoelamweg overleden. De politie van Livorno trof bij aankomst op de plek van het gebeurde een zwaar beschadigde personenauto op de berm aan naast een elektriciteitsmast. Op het wegdek lag het levenloze lichaam. Vóór de komst van de politie hadden omstanders Grives uit de auto gehaald. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobestuurder Grives over de Martin Luther King weg reed in de richting van de Latourweg. Grives wilde een auto inhalen. Zijn voertuig kwam tijdens die inhaalmanoeuvre tegen de voorrijder aan. Door de aanrijding heeft Grives vermoedelijk de controle over de besturing van zijn auto verloren met het gevolg dat zijn voertuig tegen de elektriciteitsmast aankwam. 

Het ontzielde lichaam van Leendert Grives is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie van Livorno. Met het overlijden van deze autobestuurder staat de verkeersbarometer op 40, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April