China stelt 25 plekken beschikbaar voor gezondheidsseminar
16 Jul, 05:38
foto


China stelt 25 personen uit de gezondheidssector in de gelegenheid een 'Training Course for Medical Professionals from Suriname' te volgen. Deze training begint 7 augustus dit jaar. De plekken voor dit seminar zijn bestemd voor huisartsen, chirurgen, kinderartsen, kraam- en kindergezondheidswerkers, beoefenaars van de openbare gezondheidszorg, medewerkers gemeenschapsgezondheidseducatie en verpleegkundigen. 

Bijna alle kosten, zoals internationale vliegtickets, accommodatie, transport tijdens het verblijf in China, worden door de Chinese overheid bekostigd. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 22 juli aanmelden bij de waarnemend onderdirecteur van Volksgezondheid, Robert Mohamed. 

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid zegt aan Starnieuws dat het aanbod voor het volgen van de training gekomen is vanuit de Chinese overheid. De bewindsman is blij met deze mogelijkheid voor Surinamers om hun kennis verder te verruimen. Hij hoopt dat werkers uit de gezondheidssector gretig gebruik maken van het aanbod. 

De verdere bijzonderheden kunt u hier downloaden. 
pdf-icon.gif Informatie_seminar.jpg                

Thursday 12 December
Wednesday 11 December