Drie inbrekers bij pompstation, ingerekend
07 Jul 2019, 21:01
foto


De politie heeft drie verdachten aangehouden die betrokken zijn bij een inbraak bij een pompstation in ressort Santo Dorp. Xavier R., Lorenzo R. en Iverson M. worden ervan verdacht een groot geldbedrag buit te hebben gemaakt. 

Volgens verklaring van de aangever bevond hij zich op zijn werkplek. Terwijl hij bezig was een voertuig bij te tanken, werd hij benaderd door twee mannen die hem vroegen om gebruik te maken van het toilet. Ondanks hij hen geen toestemming gaf, begaven zij zich toch naar het toilet. Kort daarna hoorde de aangever een gestommel vanuit het gebouw en liep toen  richting het gebouw. De twee mannen renden weg toen zij opmerkten dat de aangever naar de richting van het gebouw liep. Zij stapten in een gereedstaande grijze personenauto en verlieten de plek richting Sunny Point.

Volgens verklaring van de pompbediende ontdekte hij dat de verdachten zich via het plafond toegang tot het gebouw hebben verschaft en een groot geldbedrag hebben buitgemaakt. Het voertuig is volgens beschrijving kort na de inbraak door de politie te Sunny Point achterhaald en in beslag genomen. De eigenaar van dit voertuig meldde aan en deelde mee dat hij zijn auto aan zijn vriend Xavier R. had geleend die op dat moment in gezelschap vertoefde van nog twee anderen. 

Op aanwijzing van de eigenaar van het voertuig werden de verdachten Xavier, Lorenzo en Iverson aangehouden door de politie Santo Dorp en wetsdienaren van Surveillance Regio Midden. De drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de eigenaar van de auto Miquel is heengezonden, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April