Bond bij Telesur maandagochtend in beraad
08 Jul 2019, 00:00
foto


De bond bij Telesur heeft besloten maandag om 7.00 uur in vergadering bijeen te komen. Dit als teken van protest. De algemene ledenvergadering heeft besloten om in beraad te gaan, omdat de directie de eis niet inwilligt om de collectieve arbeidsovereenkomst af te ronden. Zaterdag is ook de halfjaarlijkse evaluatie van de directeur Mike Antonius in Hotel Torarica geboycot.  

In reactie op het aangekondigde beraad van de vakbond laat de directie Starnieuws weten begrip te hebben voor de eisen van de werknemersorganisatie en ziet uiteraard graag dat elke medewerker beloond wordt naar werken. "Wij geloven dat wij als bedrijf en individu erop vooruitgaan als we het transformatieproces waar Telesur momenteel in zit succesvol doorzetten, zodat we onze taak in de samenleving qua telefoon- en nu ook datavoorziening optimaal kunnen vervullen. Hiervoor hebben we als bedrijf productiviteit, inzet en effectiviteit van elke medewerker nodig, zodat we meer diensten kunnen verlenen," stelt de directie.

Telesur deelt dan ook de mening van de bond dat "wij samen sterk staan en onze toekomst gezamenlijk moeten veiligstellen. We hopen dan ook dat we op basis van onze gezamenlijke waarden en normen, en de liefde voor dit bedrijf, de dialoog kunnen voortzetten. Eventuele impact van het beraad op de dienstverlening aan de samenleving, zullen wij tot het minimum beperken," zegt de directie van het telecommunicatiebedrijf. 
Advertenties