Hew A Kee overhandigt geloofsbrieven aan Vučić
25 Jun, 20:45
foto
Gardelito Hew A Kee, de niet residerende ambassadeur voor Suriname in Servië, overhandigt zijn geloofsbrieven aan de president van de Republiek Servië, Aleksandar Vučić.


Gardelito Hew A Kee, de niet residerende ambassadeur voor Suriname in Servië, heeft vandaag zijn geloofsbrieven overhandigd aan de president van de Republiek Servië, Aleksandar Vučić. Hew A Kee was een van de 16 ambassadeurs die hun geloofsbrieven overhandigd hebben aan Vučić.

Hew A Kee is op 10 april door president Desi Bouterse beëdigd. Hij is geen onbekende binnen de bilaterale samenwerking tussen Suriname en Servië. Als coördinator van het e-government programma is hij reeds geruime tijd betrokken bij projecten tussen de beide landen.  Hij zal zich verder inzetten voor het versterken van de toerisme sector en het verstevigen van de handel tussen de twee landen.

Vučić sprak met de ambassadeurs over de bilaterale samenwerking, de buitenlandse beleidsprioriteiten van Servië, de situatie in de regio en internationale betrekkingen, meldt het Nationaal Informatie Instituut.