Zoon aangehouden voor mishandeling 76-jarige moeder
10 Jun, 14:36
foto


Farine G. (54) is door de politie van Latour aangehouden voor mishandelen van zijn 76-jarige moeder. Onderzoek wees uit dat de vrouw door haar zoon, die dronken thuis was aangekomen, met vermoedelijk een scherp voorwerp is aangevallen en verwond. Na zijn daad ging hij naar zijn slaapkamer om zijn roes uit te slapen. Het slachtoffer, dat slecht ter been is, zocht geen hulp maar ging op haar bed liggen.

Toen een kleinzoon van het slachtoffer, omstreeks elf uur in de avond, thuis aankwam zag hij heel wat bloedsporen in de woonkamer. De kleinzoon trof zijn oma bloedend in bed aan. Daarnaar gevraagd verklaarde het slachtoffer aan haar kleinzoon dat zijn vader haar gekapt had aan haar hoofd. De kleinzoon schakelde direct de politie in.

Farine G. werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld voor onder andere zware mishandeling.

Het slachtoffer was ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis, maar is inmiddels ontslagen. Na haar ontslag gaf zij de politie te kennen dat zij geen strafrechtelijke vervolging tegen haar zoon wilde hebben. Haar wens is vooralsnog niet ingewilligd door de justitiële autoriteiten, meldt de politie Public Relations. 


Monday 23 September
Sunday 22 September
Saturday 21 September