Drie verdachten ingerekend tijdens 'operatie Hoop'
09 Jun, 20:36
foto
Tijdens 'operatie Hoop' heeft de politie invallen gedaan in verschillende wijken. Drie verdachten zijn gearresteerd. Drugs, geld en diverse spullen zijn in beslag genomen. (Foto-collage: KPS)


De 'operatie Hoop' heeft in de nacht van zaterdag op zondag erin geresulteerd dat drie verdachten zijn aangehouden. Ook enkele drugssoorten, geld, messen en andere spullen zijn in beslag genomen. Op verschillende locaties zijn er invallen gedaan door de politie van ressort Centrum. 

In het politieressort Flora werd een drugsverkooplocatie aangedaan. Op die plek is de 27-jarige Dion B. aangehouden nadat hasj in zijn bezit is aangetroffen.

De politie heeft ook invallen gepleegd op verschillende locaties in het politieressort Geyersvlijt. Daarbij zijn de 19-jarige Prince M. en de 23-jarige Marvin K. aangehouden. Prince had hasj en yammi in zijn bezit; terwijl Marvin 'sukru' en een XTC pil bij zich had.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten door de politie in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De illegale drugssoorten zijn in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 


Monday 23 September
Sunday 22 September
Saturday 21 September