Slachtoffer Javaweg twee keer overreden
06 Jun 2019, 09:48
foto


Iwan Tekemang is de man die gisterochtend dood is aangetroffen op de Javaweg. Uit onderzoek blijkt dat de 49-jarige man is aangereden door twee bromfietsers.

Tekemang is volgens de afdeling Public Relations van de politie  gevallen op de rijbaan nadat hij door de eerste bromfietser was aangereden. Vervolgens heeft de tweede bromfietser over hem gereden.

De tweede bromfietser, een 15-jarige, en zijn 31-jarige duorijder zijn inmiddels achterhaald en in verzekering gesteld. Uit hun relaas blijkt dat het rijwiel van de duorijder is en dat het werd bestuurd door de vijftienjarige. Nadat zij waren ingereden op Tekemang, kwamen beiden te vallen. Ze pakten de bromfiets op en maakten zich uit de voeten zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

De 31-jarige die militair is, is overgedragen aan de Militaire Politie. Zijn bromfiets is in beslag genomen. De politie zoekt naar de bromfietser die Tekemang als eerste had aangereden. Zij roept de hulp van de gemeenschap op in deze.

Informatie die kan leiden tot het achterhalen van de bromfietser kan worden doorgegeven aan de politie van het bureau Lelydorp op 0366116/0366785 of de Command Centre op telefoonnummer 115.
Advertenties