Geschenken voor jubilarissen en gepensioneerden BOG
23 May, 05:17
foto
De huldiging van de jubilarissen van het BOG in restaurant Chi Min. (Foto's: Volksgezondheid/NII)


De jubilarissen van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (B.O.G.) zijn maandag gehuldigd. Bij de plechtigheid kregen zij een oorkonde en diverse cadeaus. Minister Antoine Elias van het ministerie van Volksgezondheid en zijn staf waren aanwezig bij de feestelijkheden in restaurant Chi Min.

Astracia Warner, waarnemend onderdirecteur van het BOG, zegt dat de huldiging lang op zich heeft laten wachten door gebrek aan financiële middelen. Van de 27 jubilarissen werd er één met 40 dienstjaren gehuldigd. Verder waren er twee medewerkers met 35 dienstjaren, veertien medewerkers met 30 dienstjaren en tien medewerkers met 25 dienstjaren.

Elias bedankte de jubilarissen voor hun inzet voor land en volk gedurende de jaren. Hij zei dat er binnenkort een dependance van het B.O.G. zal worden geopend te Apetina, in het district Sipaliwini. De voorbereidingen daarvan zijn in volle gang.

De gepensioneerden van de dienst zullen binnenkort ook een cadeau, een oorkonde en waardebon aan huis bezorgd krijgen, meldt de voorlichting van Volksgezondheid, via het Nationaal Informatie Instituut.

Tuesday 17 September
Monday 16 September
Sunday 15 September