Autobestuurder bekommert zich niet om slachtoffers
20 May, 12:22
foto


Een autobestuurder heeft kans gezien om twee personen die hij had aangereden, in hulpeloze toestand achter te laten. Mukesh J. (48) en Sharmiladebie (50) hebben verklaard dat ze bij het oversteken door een blauwe auto zijn aangereden. De autobestuurder heeft zich niet druk gemaakt om de slachtoffers en is gewoon doorgereden.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat zij de slachtoffers in de vroege ochtend van zondag aan de Kwattaweg, waar de aanrijding zich had voorgedaan, heeft aangetroffen. Ze werden voor medische hulp overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Twee dagen na de aanrijding - op 14 mei - heeft de 24-jarige autobestuurder Armand E. zich bij de politie aangemeld. Hij verklaarde dat hij de auto had gesloopt en de autozittingen had verbrand om bewijsmateriaal weg te maken. Op zijn aanwijzing heeft de politie losse delen van de gesloopte auto gevonden. De auto-delen zijn in beslag genomen, terwijl Armand E. is aangehouden. De 24-jarige man heeft geen rijbewijs. 


Monday 23 September
Sunday 22 September
Saturday 21 September