Minister Misiekaba bij 105-jarige te Pontbuiten
20 May 2019, 05:31
foto
Minister André Misiekaba van Sociale Zaken en Volkshuisvesting feliciteert de 105-jarige mevrouw Lena Pinas met haar verjaardag.


Minister André Misiekaba van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft zondag een bezoek gebracht aan Lena T. Pinas te Pontbuiten. Zij is 105 jaar geworden. De minister vond het belangrijk om persoonlijk zijn felicitaties over te brengen aan de jarige en familie. 

De bewindsman heeft gelijk in praktijk gebracht wat hij donderdag bij zijn intrede op het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting aan de staf en medewerkers voorhield. Hij benadrukte dat het immateriële oftewel, het sociaal zijn, even belangrijk is en misschien zelfs belangrijker dan het materiële. 

Naast het aanbieden van een bloemstuk en een enveloppe heeft hij tevens, zelf voorganger zijnde, de zegen over haar uitgesproken. De jarige en haar familie hebben het ministeriële bezoek en alles daaromheen zeer op prijs gesteld. Mevrouw Pinas heeft 3 kinderen gehad, van wie 2 zijn overleden. Zij heeft 6 kleinkinderen en 22 achterkleinkinderen.

Advertenties