Trash Tag Movement ruimt troep op aan de Kleinestraat
28 Apr 2019, 02:53
foto
Vrijwilligers bezig de troep op te ruimen aan de Kleinestraat. Een grote hoeveelheid rommel is gedumpt. Buurtbewoners hebben ook geholpen met opruimen.


Trash Tag Movement Suriname heeft zaterdag rommel die gedumpt was aan op de hoek van de Anamoe- en Kleinestraat opgeruimd. De vrijwilligersorganisatie is blij met de hulp die is ontvangen van onder andere buurtbewoners, afdeling Vuilophaal van Openbare Werken, Transport & Communicatie, de bestuursdienst Paramaribo Noord-oost en de Amerikaanse ambassade.

Verschillende personen en bedrijven hebben ook spullen gedoneerd, om het werk te verlichten. De Amerikaanse ambassadeur heeft materiaal gedoneerd en ambassadeur Karen Lynn Williams heeft ook een handje geholpen. Eerder heeft de organisatie ook het 'project Mathoeralaan' en 'Cultuurtuinlaan' uitgevoerd. Het vuil is opgeruimd en samen met de buurt wordt er regelmatig gepatrouilleerd. Ook bij dit project heeft de buurtwacht van Paramaribo-noord toegezegd de patrouille in het gebied op te voeren.

Anwar Moenne van de bestuursdienst heeft namens districtscommissaris Mike Nerkust de werkzaamheden ter plekke gecoördineerd. Er zijn ook gedetineerden ter beschikking gesteld door het ministerie van Justitie en Politie. De Trash Tag Movement zegt aan Starnieuws heel blij te zijn met de reactie vanuit de samenleving. Het project is naar volle tevredenheid van de organisatie uitgevoerd.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April