Politie wijst wandelaars én publiek op regels AVD
24 Apr, 09:52
foto


Met het oog op de Avond Vierdaagse richt het Korps Politie Suriname zich speciaal tot de wandelaars en toeschouwers. Hen wordt op het hart gedrukt om zich te houden aan de bevelen en instructies van de politieambtenaren, die belast zullen zijn met het vlot en veilig doen verlopen van deze wandelactiviteit.

Aan rij- en voertuigbestuurders wordt gevraagd om ook mee te werken aan de vlotheid en veiligheid op de wegen. In het bijzonder op de wegen waar gelopen zal worden door de wandelaars en waar meestal grote groepen toeschouwers zich bevinden. Verwacht wordt dat de bestuurders zich stipt zullen houden aan de bevelen en instructies van de politie en indien mogelijk de straten vermijden waarover gelopen zal worden.

De politie vraagt aan zowel de actieve als de passieve deelnemers zich beschaafd te gedragen op of langs de openbare wegen en geen leuzen te gebruiken of opmerkingen te maken die beledigend zijn voor anderen. "Respect krijgt u door respect te geven", laat de politie optekenen via de afdeling Public Relations.
.

U kunt de wandelroute van de 55e AVD hier downloaden.
pdf-icon.gif Wandelroute_55e_AVD.jpg                

Wednesday 11 December
Tuesday 10 December
Monday 09 December