Bee kaatst terug: Asabina vertoont inconsistent gedrag
18 Apr, 16:31
foto
Marinus Bee, congresvoorzitter van de ABOP.


Marinus Bee, voorzitter van het congresbestuur van de ABOP, roept partijgenoten op om niet met vuil te gaan smijten richting de voorzitter van de BEP, Ronny Asabina. "We hebben geconstateerd dat hij gemeend heeft om de voorzitter van de ABOP, de heer Brunswijk, neer te halen door constant de voorzitter persoonlijk aan te vallen. Dit terwijl de strategie van onze partij juist is met feiten de BEP te wijzen dat het opgaan in de ABOP het meest realistische is," zegt Bee aan Starnieuws.

"De heer Asabina die de voorzitter van de ABOP van onbetrouwbaar en inconsistentie verwijt, willen wij in herinnering brengen dat hij in V7 verband aan de verkiezingen heeft deelgenomen om daarna met de zetels richting de tegenpartij te gaan," benadrukt Bee. Asabina heeft tijdens een BEP-meeting ooit heeft gezegd dat Bouterse 'krabita anu' heeft en dat alles wat hij aanraakt verkeerd afloopt, stelt Bee, die wijst op wie inconsistent is.

Bee somt nog enkele zaken op om te wijzen dat BEP zelf onbetrouwbaar en inconsistent is.
- Er is niet gestemd voor de Amnestiewet maar wel voor toepassing van artikel 148 van de grondwet tegen de procureur-generaal.
- De BEP heeft geprotesteerd in A Combinatie-verband tegen het verdrag met de Fransen getekend door de toenmalige minister Chan Santokhi in 2007 en stemt vóór in 2018 samen met de NDP.
- De BEP was in 2012 bedankt door de NDP, maar ze is weer samen samen gaan werken met de paarse partij in 2015.
- Het helpen in stand brengen van de wet om voor verbod van pre-electorale combinatievorming om daarna partijen uit te nodigen voor samenwerking.

"Ik zeg het nogmaals: Vanuit de ABOP gaan we niet met vuil smijten. Er is een gezegde wie goed kan voetballen speelt niet op man maar op de bal.", zegt Bee.

Wednesday 21 August
Tuesday 20 August
Monday 19 August