Interieurverzorgster St.Vincentius Ziekenhuis beste medewerker
18 Apr, 02:48
foto
Else Sidoel (midden) samen met de overige genomineerden. Zij is uit 700 personeelsleden gekozen tot 'medewerker van het jaar' van het St. Vincentius Ziekenhuis.


Interieurverzorgster Else Sidoel is uit ruim 700 personeelsleden van het St.
Vincentius Ziekenhuis, woensdag gekozen tot beste medewerker van het jaar
2018! De verkiezing is een jaarlijkse traditie geworden.


Sidoel is sinds 1 november 2016 werkzaam bij de instelling. Zij doet haar werk met
passie, liefde en biedt ook graag buiten haar werkzaamheden, een helpende hand. Daarmee is deze waardevolle medewerker de terechte winnaar, zegt het ziekenhuis in een persbericht.

Naast Sidoel zijn er ook twaalf andere genomineerden: Marcelino Bouterse, Donieve Boyd, Moyentha Zandveld, Harold Sadikan, Kenneth Peroti, Charlton Kedah, Vanessa Martosoewito, Rachel Veldwel, Ronald Wirjabesari, Rita Odit, Kasminten Hardjodikromo en Letitia Zebeda die potentiële kandidaten waren voor deze felbegeerde titel. De tweede en derde plaats waren respectievelijk weggelegd voor Rita Odit en Rachel Veldwel.

De uitverkozen medewerker van het jaar is een rolmodel voor alle personeelsleden van het ziekenhuis. Voor het St. Vincentius Ziekenhuis is een medewerker iemand die respectvol met zijn/haar collega’s omgaat, open en flexibel is en goed kan samenwerken. Daarnaast heeft hij/zij een winnaars mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wednesday 21 August
Tuesday 20 August
Monday 19 August