Veroorzaker dodelijke aanrijding ingesloten
10 Apr 2019, 15:52
foto


Anielkoemar Maikoe (27) is dinsdag dodelijk aangereden door een personenauto op de kruising van de Fajalobi- en de Angalampoelaan te Lelydorp, in het district Wanica. Autobestuurder Fabricio, C. (23) heeft geen voorrang verleend aan de bromfietser. De veroorzaker van de aanrijding is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, na overleg met het Openbaar Ministerie.

De politie van het ressort Lelydorp trof bij aankomst ter plekke Maikoe langs de weg aan. Hij vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn overlijden officieel vast. De bromfietser was vrijwel op slag dood. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer staat nu op 23.

Op camerabeelden is te zien dat de autobestuurder op de kruising van de Fajalobi- en de Angalampoelaan geen voorrang heeft verleend aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding, meldt de politie Public Relations.

Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April