'Pingo' ingesloten voor oplichting van twee vrouwen
09 Apr 2019, 22:02
foto


Vinodkoemar, D. 946) alias 'Pingo' is door de politie van Livorno aangehouden voor oplichting. Twee oudere vrouwen deden aangifte. De ene vrouw is in december vorig jaar beetgenomen door de verdachten en de andere vorige week. Beide vrouwen wist hij door een leugen zover te krijgen om hem een geldbedrag van SRD 500 om SRD 600 te lenen.

Beide benadeelden hebben afzonderlijk verklaard dat 'Pingo' hen voorhield een familielid te zijn. Hij zou op vakantie in Suriname zijn en wilde een auto. Hij het huurgeld even niet had maar dat zijn moeder geld bij de banken zou opnemen om aan hem te geven. Hij beloofde het geleende geld terug te betalen.

Toen de vrouwen hun geld niet terugkregen, deden zij aangifte bij de politie. Na uitgewerkte informatie kwam Vinodkoemar D. in beeld. Hij is door de wetsdienaren op zijn woonadres aangehouden en gaf toe de twee strafbare feiten gepleegd te hebben.

De politie vermoedt dat 'Pingo' meer personen heeft opgelicht. Deze benadeelden worden opgeroepen alsnog aangifte te doen tegen deze oplichter op het politiebureau Livorno. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Vinodkoemar D. in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties