Vrouw en 3 mannen ingesloten voor oplichting
09 Apr 2019, 15:22
foto


De afdeling Fraude heeft afgelopen weekend vier verdachten ingesloten. Het gaat om Yvonne T. (60), Manishkumar P. ook bekend als Primo (50), Armand D. (46) en Randhirsing H. (36), alias ‘Vinod’. Ze worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie, valsheid in geschrifte en oplichting.

De verdachten traden op als tussenpersonen voor vreemdelingen bij het aanvragen van een verblijfsvergunning. Zij hebben daarbij valse ziektekostenverzekeringspasjes ingediend bij een aantal aanvragen. Eén van de vereisten om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning is dat de aanvrager over een geldige ziektekostenverzekering moet beschikken.

De verdachten maakten gebruik van fictieve verzekeringen, waardoor enkele aanvragers onterecht in aanmerking zijn gekomen voor een verblijfsvergunning. Het is niet uitgesloten dat deze verblijfsvergunningen weer zullen worden ingetrokken en dat aanvragen met fictieve documenten die nog in behandeling zijn worden afgekeurd.

Slachtoffers worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de afdeling Fraude gevestigd op het politiebureau te Geyersvlijt voor het doen van aangifte. Deze afdeling is te bereiken op de telefoonnummers 455830/451313).
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April