Man weet niets meer over mishandeling partner
09 Apr 2019, 11:16
foto


Antonio D. kan zich niet alles herinneren over wat zich heeft afgespeeld op 21 november van het afgelopen jaar. Dat verklaarde hij maandag tegenover kantonrechter Marie Mettendaf. De man bekende dat hij zijn vrouw met een mes in haar hals en aan haar rechterhand had gestoken.

Na zijn daad probeerde hij de hand aan zichzelf te slaan en bracht zichzelf ook messteken toe. Hij dacht dat de vrouw dood was en probeerde daarom zichzelf van kant te maken. Beiden werden opgenomen in het ziekenhuis.

Bij de politie had de verdachte verklaard dat hij de vrouw dood wilde, omdat zij de relatie had beëindigd. Op de rechtszitting kwam hij terug op zijn verklaring en zei dat hij met haar wilde praten. Daarom deed hij de deur achter zich dicht. Nadat hij zijn vrouw gestoken had, sprong zij uit het raam naar buiten. Ze dacht dat ze doodgestoken zou worden door hem.

Tijdens zijn voorgeleiding had de man verteld dat hij het vermoeden had dat zijn vrouw vreemd ging, omdat ze steeds met haar mobiel bezig was. Daarnaast had hij geen werk en was hij gefrustreerd. Antonio D. gaf aan dat hij zich niet meer kan herinneren wat hij toen verklaard had bij zijn voorgeleiding. Op 30 april wordt de behandeling van deze zaak voortgezet.

Wanita Ramnath
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April