VHP installeert campagneteam voor Moengo en omgeving
01 Apr 2019, 13:38
foto
De VHP vergadering zondag in Moengo. VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft het districtscoördinatie en -campagne team geïnstalleerd. (Foto: VHP)


VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft zondag in Moengo het districtscoördinatie/campagneteam geïnstalleerd. Dit team staat onder leiding van Daniël Prika. De groep is twee jaar lang bezig geweest om mensen in Moengo en omgeving te overtuigen om voor de VHP te kiezen.

Gedurende die periode zijn er tussentijds enkele kernen geïnstalleerd. Zondag is overgegaan om het districtscoördinatie/campagneteam dat zal uitgroeien tot plusminus 60 sterke VHPers die het gezicht van de partij zullen zijn in Moengo en omgeving. "Het was een lange maar moeilijke weg en vandaag zien wij het resultaat," zegt Prika. Hij bedankte voor het vertrouwen in hem en zijn team gesteld.

Ondervoorzitter Asis Gajadien garandeerde het team de steun vanuit het hoofdbestuur in Paramaribo. Hij merkte op dat het team heeft bewezen daadwerkelijk voor de orange movement te willen werken om een bijdrage te leveren Suriname te redden.

Santokhi noemde de teamleden 'redders van Suriname' en verwelkomde hen op het oranje terrein. "Wij zijn vandaag hier gestopt. Ik zie dat u met een hele delegatie in uw wagon bent gestapt. Een geweldige job, maar ik zie nog open plekken. Om uw targets te halen moet u nog meer mensen laten instappen en als het moet brengen wij nog een 2e, een 3e of zelfs een 4e wagon. Wij staan klaar en u geeft ons het sein. Proficiat en welkom aan boord op weg naar Station 28."
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April