Vier mannen aangehouden, buit deels teruggevonden
31 Mar 2019, 20:20
foto


Vier mannen zijn in verband met een roofoverval in een kledingzaak gistermiddag ingerekend door de politie. Kevin C. en Durando Mac-N, beiden 27 jaar oud, hebben de overval gepleegd. De tipgever was Vincent A. (31), een werknemer van de winkel die de twee hebben beroofd. De vierde aangehouden man in deze zaak is Wilfred H. (54). Hij zou de drie een cultureel bad hebben gegeven voor een groot bedrag.

De overvallers waren gewapend met vuurwapens toen zij gistermiddag een kledingzaak aan de Keizerstraat betraden. Ze knevelden de winkelier en zijn personeel en namen het geld uit de kassa in de zaak. Vervolgens gingen de onverlaten naar de bovenste verdieping waar de winkelier woont. Uit de woning hebben de twee dieven grote bedragen in Surinaamse en Amerikaanse dollars buitgemaakt. Ook werd een bedrag in Yen buitgemaakt.

Volgens de afdeling Public Relations van de Politie, kwam het Regio Bijstand Team Paramaribo de overvallers snel op het spoor. Na de aanhouding van Kevin C. en Durando Mac-N, kwamen ook de tipgever en de 'bonuman' in beeld. Het vermoeden bestaat dat de 'bonuman' is betaald met een deel van de buit. Een groot deel van het gestolen geld is al teruggevonden.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April