NDP telt zeven ondervoorzitters, onder wie ook Adhin
29 Mar 2019, 19:12
foto
De zeven nieuwe ondervoorzitters van de NDP achter de bestuurstafel. De algemene ledenvergadering is nog gaande. Hierna volgt de massameeting.


Het bestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP) onder leiding van president Desi Bouterse, is bij enkele kandidaatstelling zojuist gekozen. Het nieuwe NDP-bestuur telt maar liefst zeven ondervoorzitters. Deze zijn: Ramon Abrahams, Jennifer Geerlings-Simons, André Misiekaba, Ashwin Adhin, Sergio Akiemboto, Faisel Abdoelgafoer en Soewarto Moestadja.

De secretaris van de NDP is geworden Caroline Heilbron en penningmeester is Rossellie Cotino. Het dagelijks bestuur van de partij wordt gevormd door voorzitter Bouterse, de ondervoorzitters, de secretaris en de penningmeester.

De NDP-bestuursleden zijn voorgedragen door de verschillende afdelingen van de paarse partij uit alle tien districten. Het bestuur is een uitvloeisel van de verkiezingen in de afdelingen, gehouden door de verkiezingscommissie. Het bestuur is gekozen voor drie jaar.

De massameeting, waarbij het startsein wordt gegeven voor de verkiezingscampagne, begint straks in partijcentrum Ocer. Eerst is er een algemene ledenvergadering gehouden, waarbij de verslagen zijn goedgekeurd. Daarna is de bestuursverkiezing gehouden. De massameeting moet nog beginnen. De algemene ledenvergadering is nog gaande.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April