Nickerie met 76 bussen naar massameeting in Ocer
29 Mar 2019, 00:57
foto
Edgar van Genderen, voorzitter NDP-afdeling Nickerie.


De afdeling Nickerie van de Nationale Democratische Partij (NDP) zal met 76 bussen (van 23 personen) naar Paramaribo gaan. Vandaag houdt de paarse partij haar algemene ledenvergadering en massameeting in Ocer. NDP-voorzitter, president Desi Bouterse, zal het startsein voor de verkiezingscampagne geven. Ook zal het nieuwe bestuur worden gepresenteerd.

Edgar van Genderen, voorzitter van de afdeling Nickerie van de NDP, zegt aan Starnieuws dat ruim 1500 personen uit het westelijke district naar Paramaribo gaan. Hij constateert dat het enthousiasme groot is. De eenheid binnen de partij is hersteld en iedereen werkt eensgezind naar de verkiezingen toe, zegt de afdelingsvoorzitter.

"Wij zijn verzekerd van dat wij de twee zetels zullen behouden in Nickerie. De battle in het rijstdistrict zal gaan tussen de NDP en de VHP. Wij gaan ervoor strijden om de derde zetel in Nickerie te veroveren," zegt Van Genderen. Nu er blokvorming niet meer mogelijk is, zullen andere partijen niet meetellen in Nickerie, stelt de politicus. Hij verwacht een geweldige opkomst voor de kick-off van de verkiezingscampagne in Ocer.
Advertenties