Man de bak in voor mishandeling kind
23 Mar, 17:13
foto


Ricardo R. (24) is ingesloten door de politie van Flora. Hij wordt ervan verdacht een kind van anderhalf jaar te hebben geklapt in het gezicht. De moeder van de peuter deed op 21 februari aangifte.

Volgens verklaring van de aangeefster had zij een relatie met Ricardo. Zij was op 20 februari naar haar werk. Zij liet haar dochtertje thuis achter onder toezicht van haar vriend Ricardo R. Toen zij weer thuis kwam, vernam zij van een huisgenoot dat haar vriend het kind hard in het gelaat geklapt had.

De wang van haar dochtertje vertoonde inderdaad sporen van een harde klap. Zij confronteerde Ricardo hiermee waarbij hij haar te kennen gaf, dat hij het kindje slechts een tikje had gegeven. De moeder pikte dit niet deed aangifte bij de politie.

Ricardo R.dook onder en wist geruime tijd uit handen van de politie te blijven. Hij werd op 15 maart gesignaleerd en door de wetsdienaren aangehouden. Bij de voorgeleiding gaf deze verdachte aan dat het kind met haar wang tegen een kamerdeur aankwam toen zij de deur openmaakte. Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft de politie de man in verzekering gesteld voor mishandeling, meldt de afdeling Public Relations.