Politie geeft identiteit verkeersdoden vrij
22 Mar, 12:41
foto


Randhier Jagan (17) en Soeradj Ramautar (34) zijn gisteravond omgekomen bij een verkeersongeval te Leiding 9 A. Rowie J. (27) ligt op de afdeling Intensive Care. Het Openbaar Ministerie heeft de ontzielde lichamen in beslag genomen.

De politie van het ressort Leiding trof bij aankomst op de plek het ontzielde lichaam van Ramautar op de berm aan. Hij moet vermoedelijk de autobestuurder zijn geweest. Verder werd er in de trens langs de weg het lijk van Jagan aangetroffen. In het voertuig zat de zwaargewonde Rowie J. bekneld, meldt de politie Public Relations.

De gewonde werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zijn verwondingen zijn van dien aard dat hij ter verpleging is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de bestuurder van de personenauto vermoedelijk met hoge snelheid reed over de weg te Leiding 9 A. Hij verloor hoogstwaarschijnlijk de controle over de besturing van de auto, geraakte van de weg en botste tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond voor een supermarkt. Door de botsing sloeg de personenauto enkele keren over de kop. Ramautar en Jagan moeten daarbij uit het voertuig zijn geslingerd.