DA’91 houdt strategisch overleg met structuren Nickerie
18 Mar, 22:37
foto
Grushenka Rozen (voorzitter Jongeren Forum), Vinesh Ramlal (jongeren Nickerie), DA'91-partijleider Angelic del Castilho en Wiedja Jawalapersad, coördinator Nickerie.


De leiding van DA'91 heeft in het weekend een werkbezoek gebracht aan Nickerie. Er is volgens de partij strategisch-technisch overleg gepleegd met de structuren. Wiedja Jawalapersad zal als coördinator de leiding hebben van de verkiezingscampagne in Nickerie. Een bijzondere rol is weggelegd voor Vinesh Ramlal, voorzitter DA'91 jongerenforum Nickerie, en zijn team om de jonge Nickerianen actief te betrekken bij de voorbereidingen voor de campagne.

Tijdens de technische meetings die plaatsvonden zaterdag, wisselden Jongeren Forum Voorzitter Grushenka Rozen en het Jongeren Team van Nickerie, van gedachten en werden afspraken gemaakt. Onder leiding van DA’91 voorzitter Angelic del Castilho en districtscoördinator Wiedia Jawalapersad werden er ook huisbezoeken afgelegd in de Van Petten Polder evenals aan de markt van Nickerie.

"DA’91 werd warm ontvangen en bij velen staat de partij bekend als de partij waar sterke vrouwen voorop lopen. Vele Nickerianen toonden zich gelukkig dat er een duidelijk alternatief is in DA’91 en toonden bereidheid Team Suriname te joinen en te ondersteunen," meldt de politieke organisatie.