Santokhi: Volk heeft slechts 2 keuzen in 2020
17 Mar, 18:56
foto
VHP-voorzitter, Chan Santokhi, installeert een grote kern in de Corantijnpolder van 635 leden onder leiding van hadji Safar Ilahibaks. De VHP zegt te zullen gaan voor het binnenhalen van alle vijf zetels van Nickerie.


In 2020 hebben de kiezers maar twee keuzes, namelijk: “Kiezen voor het huidige beleid en daarmede regelrecht naar de afgrond gaan of kiezen voor de oranje beweging om Suriname te redden. Het stemt ons goed dat wij nu merken, dat steeds meer Surinamers kiezen voor ‘Red Suriname." Dit zei VHP-voorzitter Chan Santokhi in Nickerie waar hij het afgelopen weekend een aantal nieuwe kernen heeft geïnstalleerd.

Op een bijeenkomst bij de familie Nasrullah aan de Awad Husseinweg in de Corantijnpolder installeerde Santokhi een grote kern die bestaat uit 635 leden. Deze grote kern, onder leiding van hadji Safar Ilahibaks, is onderverdeeld in zes kernen. Vóór de aanvang van de bijeenkomst werd 1 minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van de slachtoffers van de zinloze terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw-Zeeland.

De kern onder leiding van Ilahibaks heeft te kennen gegeven onvoorwaardelijk de 'Orange movement' te ondersteunen om Suriname te redden. Santokhi sprak zijn waardering uit aan het adres van deze nieuwe VHP’ers, die de stap hebben genomen om de oranje partij te ondersteunen.

Aan de Koulen weg te Nieuw Nickerie werden thuis bij de familie Crawford drie kernen geïnstalleerd, onder leiding staan van Marjorie Crawford. Zij heeft zich een jaar geleden aangemeld bij 'de Olifant'. De VHP meldt dat in Nieuw Nickerie 186 nieuwe leden zijn geregisteerd. Kern Wageningen heeft 86 nieuwe leden, terwijl Statenweg met 56 nieuwe 'oranje movers' zich hebben aangemeld.

"De 'oranje beweging' is als een trein die dendert door het landschap van Suriname en deze trein is niet meer te stoppen. Wie nog twijfelt, make up your mind. Wij staan paraat om u te ontvangen. Wij moeten dit land in naam van al onze voorouders teruggeven aan het volk. Daarvoor hebben zij gewerkt onder erbarmelijke omstandigheden. Voor ons als gehele nageslacht en niet voor slechts een groepje plunderaars”, voerde Santokhi aan.

Wednesday 19 June
Tuesday 18 June
Monday 17 June