Braziliaanse verwondt beveiligingsmedewerker
12 Mar, 16:44
foto


De beveiligingsmedewerker C.G. (44) is verwondt met een mes door de Braziliaanse vrouw Alina T. (28). De vrouw is aangehouden door omstanders en overgedragen aan de politie van Geyersvlijt. Zij is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De steekpartij had zich voorgedaan bij een discotheek aan de Anamoestraat. De beveiligingsmedewerker is verwond aan zijn linkerschouder. Hij verklaarde dat twee vrouwen van Braziliaanse komaf bezig waren te ruziën in de discotheek. Beide vrouwen werden door de beveiligingsmedewerker uit de discotheek gezet. Alina, T. wilde weer naar binnen gaan maar de beveiligingsmedewerker weigerde haar de toegang. Zij liep vervolgens weg om kort daarna terug te keren naar de discotheek.

Op een onbewaakt moment bracht de vrouw de beveiligingsmedewerker een steekverwonding toe met een mes. Daarna maakte ze zich uit de voeten, maar werd door omstanders aangehouden. Het mes is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De beveiligingsmedewerker werd door omstanders afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, meldt de politie Public Relations.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May